Élményzóna

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel
2014 február 11 In Programok

Az Élményzóna szakemberei és együttműködő partnerei több, min 10 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött a következő képzéseket, vállalja.

Legyen szó a munka világáról vagy az iskoláról!

Akár az alkalmazottaknak vagy vezetőknek!

Diákoknak vagy tanároknak!

Profitorientált vagy nonprofit szektor részére!

Díjmentesen megmutatjuk Neked egy „Bemutató Nap” (workshop) keretében.

Próbáld ki!

 

Fejlesztő programok:

 • Élménypedagógia: 30 órás akkreditált képzésünket kínáljuk pedagógusoknak és a szociális szférában dolgozóknak! Acselekvés általi tapasztalati tanuláson alapuló komplex indoor-outdoor fejlesztés a régiónkban egyedülálló.
 • Kommunikációs – és csoportdinamikai tréning: a csoportdinamika lehetőségeinek kiaknázásával az egyéni és csoportos helyzetgyakorlatok segítségével a kommunikációs kompetencia fejlesztése
 • Konfliktuskezelés, mediáció tréning: a valós szükségletek felszínre hozatala a hatékony konfliktuskezelés konstruktív megoldási módszerével
 • Motivációs, Rugalmasság tréning: az eléd tornyosuló akadályok egyben a lehetőségeid. Ha elvesztetted a fonalat, ha egy ponton elakad a fejlődés, ha célt tévesztettél, akkor a modern pszichológia legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával, a Pozitív Oktatás (Martin Saligman –féle) keretében segítséget nyújtunk.
 • Rendezvény – és szabadidőszervezés tréning: ahol megtanulod a rendezvényszervezési alapokat a tervezéstől kezdve, a lebonyolításon keresztül az értékelő folyamatig
 • Tréner – és  vezetőképző egy hetes tábor: ahogy a nevében is szerepel, felkészítünk egy csapat tervezett, tudatos fejlesztésére

Általános Tréner képzés (egy éves akkreditált): a régióban egyedülálló képzés az M-Studium (http://m-studium.hu/) szervezésében

Időkeretek:                                                       

-          Bemutató nap                                            

-          1 napos tréning                                         

-          2-3 napos tréning

-          Egyhetes tréner – és vezetőképző

-          Egyhetes tábor

-          Egyéves Trénerképző

-          Egyéni igények szerinti fejlesztés

 

Helyszín:

-          Indoor vagy / és outdoor

 

-          Bentlakásos vagy nem bentlakásos

 

Tegyél fel kérdést, kérd részletes tájékoztatónkat a fenti PROGRAMOKRÓL!

 

 Érdeklődj! Hívj bátran! Horváth András vezető tréner mobil: 0630-99-37-302, e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

 

2014 február 11 In Rólunk

Mottó:

„Az akadályaid egyben a lehetőségeid.” (Kurt Hahn) 

 

Küldetésünk: A gyermekek, a fiatalok, és a felnőttek részére biztosítani a személyiségfejlesztés különböző lehetőségeit, különös tekintettel a mozgáson alapuló élmény általi nevelésre.

A módszer: A tapasztalati tanulás csoportdinamikai folyamatainak hatására a résztvevők új ismereteket szereznek. A tanulási, fejlesztési folyamat során előre tervezett, főleg szabadtéren, természeti környezetben, szándékoltan szokatlan helyzetbe hozva, strukturált gyakorlatokat végeznek. A feladatok egymásra épülnek, és úgy állítjuk össze, hogy mind az egyénnek, mind a csapatnak kihívást jelentsenek, ugyanakkor mindenki számára teljesíthetők legyenek.

A tevékenységek között szerepelnek problémamegoldó feladatok, kalandos, mozgást igénylő tevékenységek, valamint kreativitást és csapatmunkát igénylő feladatok. A jól tervezett folyamat hatására a gyakorlatok egyfajta áramlat-­élményt nyújthatnak. A csoportosan leküzdött feladatok pozitív megerősítést adnak, ami erősíti a motivációt, az elköteleződést, a csapatszellemet.


Fő profilunk a cselekvés alapú tapasztalati tanulás, mely magában foglalja:

 • a gyermek – és felnőtt animációs programokat, outdoor sportok,
 • a fejlesztő tréningeket (csapatépítés, motiváció-rugalmasság tréning, konfliktuskezelés, agressziókezelés, bűnmegelőzés-szenvedélyalternatíva tréning, pályaorientáció-karriertervezés tréning),
 • a Családsportot,
 • a fiatalokkal foglalkozó tanárok, mentorok, vezetők képzését,
 • a Sport Általi Nevelés (SPÁN) élménypedagógiai alapokon nyugvó programjait,
 • Táborok szervezését. 

A játékos mozgással a résztvevő szinte észrevétlenül bevonódik, mozgásrepertoárja bővül, a szokatlan helyzetek pedig kimozdítják a komfortzónából. Az izgalom, kockázat, kíváncsiság iránti vágy egyre nagyobb, a csapatban dolgozók egyre bátrabbak lesznek. A komfortzónából máris a tanulási zónában találják magukat, ahol megtapasztalhatják saját vagy mások határait, miközben fejlesztik mozgásképességüket. 

Érdeklődj! Hívj bátran! Horváth András vezető tréner mobil: 0630-99-37-302, e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

 

Futó Projektjeink ITT

>> Nyitó Elemek szűrése dátum szerint: február 2014