Élményzóna

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Csapatépítés

A céged, szervezeted megérett egy csapatépítésre? Jó a csapat és még jobbat szeretnél? Vagy elakadtatok valahol? Hiányzik valami, amitől többek lesztek, mint egyének összessége? Több mint 15 éves tréneri tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk céges tréningek, csapatépítő napok megszervezését, lebonyolítását.

A csapatépítés során a különböző képességű résztvevőket a facilitátor - a fokozatosság elve alapján - különböző nehézségű kihívások elé állítja, ahol fejlődik az egyéni felelősségvállalás, a motiváció, a koncentráció, a figyelem, a fókusz megtartásának képessége. A játékok, a gyakorlatok nem igényelnek átlag feletti képességeket.

A játékpark összeállítása: bemelegítő, jégtörő feladatok, kommunikációra, együttes problémamegoldásra, bizalomra, társas támogatásra épülő csapatépítő csapatépítő játékok. Játékmesterekkel, animátorokkal, trénerekkel foglalkoztatjuk a résztvevőket.

Olyan élménypedagógiai elemekre épülő gyakorlatok és játékok kerülnek lebonyolításra, melyek lehetőséget adnak az egyéni és a társas készségek fejlesztésére, a résztvevők adrenalin szintjének emelkedésére biztonságos körülmények között. A játékok közt megtalálhatóak együttműködést erősítő, illetve versenyhelyzetet teremtő gyakorlatok is.

Gyakorlatok felépítése:

  • Bemelegítő, energetizáló játékok,
  • Ismerkedő, kommunikációs játékok,
  • Együttes problémamegoldó játékok,
  • Bizalomépítő játékok

Hívj bátran! Horváth András vezető tréner: 06 30 99 37 302 vagy írj az Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. e-mail címre!

A csapatépítő elemek kipróbáltak, az élmény garantált!

Keress minket és rendeld meg a CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGET most! Klikkelj alább!

CSAPATÉPÍTÉS, KALANDNAP 

Megjelent: 14823 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. május 16., hétfő 15:27
Tovább a kategóriában: « Cikkek, tanulmányok