Élményzóna

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Bevezetés az Élménypedagógiába - Akkreditált képzés!

Időpont: 2019. április 17. (14 - 18 óra között), április 18. (8-18 óra között), április 19. (8-16 óra között), 3 nap)

Helyszín: a képzés előtt pontosítunk. Előreláthatólag a  Pécsi Tudományegyet KPVK, Szántó K. J. utcai tömbjében. 

 

FIGYELEM! Nálatok is megtartjuk a foglalkozást, hívjatok, beszéljük meg!

Pedagógusok, cégvezetők, szociális területen dolgozók, diákok, ifjúsági segítők, kortárs segítők, ifjúsági vezetők, egyetemisták!

(Tapasztalati tanulás - a mozgáson alapuló élmény általi fejlesztés)

Célja: A résztvevőt megismertesse a mozgáson alapuló élmény általi nevelés fejlesztési lehetőségeivel, a cselekvés alapú tapasztalati tanulás módszerével. A műhelyfoglalkozásokon helyt kapnak az élménypedagógiai alapú megközelítések is. Cél az egyéni és társas kompetenciák, továbbá a kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás, bizalom, társas támogatás fejlesztése, ill. a konfliktusmegoldó készség elsajátítása.

 

A képzést szervezeti igény esetén - az  időpontoktól eltérően, előzetesen egyeztetett időpontban - NÁLATOK is megtartjuk! Hívjatok bátran!

 

I. Téma – „Színezd Újra – Csak játék!”

II. Téma – „Építs csapatot!”

III. Téma – „Élménypedagógia: animátorból facilitátor”

 

I. Téma – „Színezd Újra – Csak játék!”

Játék, játék, csak játék. Színezd újra a csapatodat, frissítsd fel az animátori tudásodat. A tréningciklus sajátosságait figyelembe véve, egymásra épülő játékok képeznek saját élményt. 

Miért lesz jó, ha elvégzed? 

Megfelelő játékrepertoárral fogsz rendelkezni. Olyanok lesznek ott, mint Te! A műhelymunka gyakorlatorientált, csupa motivált résztvevővel. Izgalmasabbak, élvezetesebbek lesznek a foglalkozásaid, amit majd tartasz. A célcsoportod motiváltabb lesz, mert azonnal használható, gyakorlatias ötletekkel mész haza.

Mennyi ideig tart a műhelymunka?

A műhelymunka 10 foglalkozási órából (45 perces) áll.

Rendeld meg a képzést és szervezeti igény esetén, előzetesen egyeztetett időpontban elmegyünk hozzátok és megtartjuk ott!

 

II. Téma – „Építs csapatot!”

Még több gyakorlat tudatosan. Olyan, rendszerint strukturált gyakorlatok, játékok kerülnek terítékre, melyeknél az önismeretet, emberismeretet, magabiztosságot, teherbírást, kommunikációs készséget, kreativitást, proaktivitást fejlesztünk.

Miért lesz jó, ha elvégzed? 

Egy biztos, minden változik. Felkészülsz a szervezeti változásokra. Megtanulod, hogyan hasznosítsd az egyénben lévő képességeket. A közösséged elvárásainak megfelelően tudod kitűzni a célokat. Megtanulod a tapasztalati ciklus alkalmazását. Hogy a gyakorlatok során leszűrt tapasztalatokat hogyan ültetheted át a való életbe. Elsajátítod az élmény általi nevelés gyakorlati alapelveit, alapfogalmait. Meg tudsz majd tervezni játékos napokat, rendezvényeket. A közösséged tagjai jobban megismerik egymást, ezáltal jobb munkatársi együttműködés alakul ki, aminek köszönhetően a hatékonyabb a csapatmunka és a kommunikáció. A jobb eredmények elégedettséget és motiváltabb dolgozókat eredményeznek majd. 

Mennyi ideig tart a műhelymunka?

A műhelymunka 10 foglalkozási órából (45 perces).

Rendeld meg a műhelyfoglalkozást és szervezeti igény esetén, előzetesen egyeztetett időpontban elmegyünk hozzátok és megtartjuk ott!

 

III. Téma – „Élménypedagógia: animátorból facilitátor”

Többet megtudhatsz az Élménypedagógia felhasználási területeiről. A fejlesztési célnak megfelelően tudod megtervezni, majd lebonyolítani a foglalkozásodat. Megtudhatod, hogy mitől más egy facilitátor.

Miért lesz jó, ha elvégzed? 

Megtudod a fejlesztő tréningnél a hatékony tanulást támogató pszichológiai, pedagógia hátteret. A feldolgozást segítő módszereket is megismerheted. Kipróbálhatod a játék kitalálást és fejlesztést. Ez a műhely segít majd komplexen látni a tapasztalati tanulást.

Mennyi ideig tart a műhelymunka?

A műhelymunka 10 foglalkozási órából (45 perces).

Rendeld meg a műhelyfoglalkozást és szervezeti igény esetén, előzetesen egyeztetett időpontban oda megyünk, ahol megbeszéljük.

 

Mennyibe kerül? Kedvezmények?

Az akkreditált képzés (mely a pedagógusoknak 30 pontot ér) ára: 25.990Ft/fő. 

További akciók, kedvezmények!!!

A korai jelentkezők számára igénybe vehetők az alábbi akciós árak: 

- a meghirdetett képzés előtt 45 nappal - 4.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 21.990 Ft.

- a meghirdetett képzés előtt 30 nappal - 2.500 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 23.490 Ft.

- a meghirdetett időponthoz képest 30 napon belül pedig teljes áron, azaz 25.990 Ft-ért.

 

Amennyiben egy intézményből ketten jelentkeznek, úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (25.990 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 20.792 forintért). A jelentkezők tüntessék fel a regisztrációs lapon, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel (megjegyzés résznél).

 

Amennyiben egy intézményből hárman jelentkeznek, az első kettő teljes részvételi díjjal vehet részt (azaz 25.990 Ft-ért), míg a harmadik fő 12.000 Ft. kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 13.990 forintért vehet részt). A jelentkezők tüntessék fel a regisztrációs lapon, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel (megjegyzés résznél).

 

Az akciók, kedvezmények egymással nem vonhatók össze,

minden résztvevő csak egyet vehet igénybe!

 

Részvételi díj és befizetés:

A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:

 

A teljes jogú részvétel feltétele a részvétel díjának maradéktalan befizetése a Déltakaréknál vezetett 50800111-15282860 (Élményzóna Egyesület a kedvezményezett) számlaszámára.

 

A "Megjegyzés" rovatba írják be a résztvevő(k) nevét.

 

A befizetett díj nem veszik kárba!

Amennyiben önhibádon kívül nem tudsz részt venni, de már átutaltad az összeget, és ezt 8 nappal a képzés indulása előtt jelzed felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 8 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Amennyiben a képzés technikai okok miatt a mi hibánkból marad el, úgy a képzés díját visszatérítjük vagy egy másik képzés alkalmával felhasználható.

 

Jelentkezni KIZÁRÓLAG online, elektronikus regisztrációs lapon lehet!

 

Ide kattintva ér el: REGISZTRÁCIÓS LAP

 

Jelentkezési és befizetési határidő: 2019. április 5. (péntek)

 

A maximális létszám 24 fő.

Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.

 

Keress minket és rendeld meg a képzést  most, ha más időpontban szeretnéd a tantestületednek!

 

Kérj ajánlatot:

Horváth András vezető tréner

Mobil: 0630-99-37-302

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

 

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. (ha visszadobja véletlenül a rendszer az előbbi e-mail címről)

 

Utoljára frissítve: 2019. február 24., vasárnap 17:36
>> Nyitó Amit kínálunk Képzés - Élménypedagógia