Élményzóna

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Animátor képzés - Élménypedagógia - a tapasztalati tanulás módszertana

 

FIGYELEM! Nálatok is megtartjuk a foglalkozást, hívjatok, beszéljük meg!


Pedagógusok, cégvezetők, szociális területen dolgozók, diákok, ifjúsági segítők, kortárs segítők, ifjúsági vezetők, egyetemisták!

(Tapasztalati tanulás - a mozgáson alapuló élmény általi fejlesztés)

Célja: A résztvevőt megismertesse a mozgáson alapuló élmény általi nevelés fejlesztési lehetőségeivel, a cselekvés alapú tapasztalati tanulás módszerével. A műhelyfoglalkozásokon helyt kapnak az élménypedagógiai alapú megközelítések is. Cél az egyéni és társas kompetenciák, továbbá a kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás, bizalom, társas támogatás fejlesztése, ill. a konfliktusmegoldó készség elsajátítása.

 

IDŐPONTOK:

Képzés I.:
Az első ilyen, 2021. január 29. napja (péntek) 14 óra (16.30-ig leszünk)
Helyszín: online térben (a regisztrálóknak előtte küldjük a belépő linket az online képzéshez)

Képzés II. - III.
A második alkalom: 2021. február 12. napja (péntek) 14 óra (16.30-ig leszünk)
A harmadik alkalom: 2021. február 19. (péntek) 14 óra (16.30-ig leszünk)
Helyszín: Pécsi Kulturális Központ (Szivárvány Gyermekház)

Jelentkezési határidő: minél előbb (miért nem töltöd ki most?), 2021. 01 27. (kedd) 12 óra!
Írd be kérlek a naptáradba a képzés időpontját is most (nehogy elfelejtsd)!

 

A képzést szervezeti igény esetén - az időpontoktól eltérően, előzetesen egyeztetett időpontban - NÁLATOK is megtartjuk! Hívjatok bátran!


I. Téma – „Színezd Újra – Csak játék!”

II. Téma – „Építs csapatot!”

III. Téma – „Élménypedagógia: animátorból facilitátor”

I. Téma – „Színezd Újra – Csak játék!”
Játék, játék, csak játék. Színezd újra a csapatodat, frissítsd fel az animátori tudásodat. A tréningciklus sajátosságait figyelembe véve, egymásra épülő játékok képeznek saját élményt.

Miért lesz jó, ha elvégzed?

Megfelelő játékrepertoárral fogsz rendelkezni. Olyanok lesznek ott, mint Te! A műhelymunka gyakorlatorientált, csupa motivált résztvevővel. Izgalmasabbak, élvezetesebbek lesznek a foglalkozásaid, amit majd tartasz. A célcsoportod motiváltabb lesz, mert azonnal használható, gyakorlatias ötletekkel mész haza.

II. Téma – „Építs csapatot!”
Még több gyakorlat tudatosan. Olyan, rendszerint strukturált gyakorlatok, játékok kerülnek terítékre, melyeknél az önismeretet, emberismeretet, magabiztosságot, teherbírást, kommunikációs készséget, kreativitást, proaktivitást fejlesztünk.

Miért lesz jó, ha elvégzed?

Egy biztos, minden változik. Felkészülsz a szervezeti változásokra. Megtanulod, hogyan hasznosítsd az egyénben lévő képességeket. A közösséged elvárásainak megfelelően tudod kitűzni a célokat. Megtanulod a tapasztalati ciklus alkalmazását. Hogy a gyakorlatok során leszűrt tapasztalatokat hogyan ültetheted át a való életbe. Elsajátítod az élmény általi nevelés gyakorlati alapelveit, alapfogalmait. Meg tudsz majd tervezni játékos napokat, rendezvényeket. A közösséged tagjai jobban megismerik egymást, ezáltal jobb munkatársi együttműködés alakul ki, aminek köszönhetően a hatékonyabb a csapatmunka és a kommunikáció. A jobb eredmények elégedettséget és motiváltabb dolgozókat eredményeznek majd.

III. Téma – „Élménypedagógia: animátorból facilitátor”
Többet megtudhatsz az Élménypedagógia felhasználási területeiről. A fejlesztési célnak megfelelően tudod megtervezni, majd lebonyolítani a foglalkozásodat. Megtudhatod, hogy mitől más egy facilitátor.

Miért lesz jó, ha elvégzed?

Megtudod a fejlesztő tréningnél a hatékony tanulást támogató pszichológiai, pedagógia hátteret. A feldolgozást segítő módszereket is megismerheted. Kipróbálhatod a játék kitalálást és fejlesztést. Ez a műhely segít majd komplexen látni a tapasztalati tanulást.

Rendeld meg a műhelyfoglalkozást és szervezeti igény esetén, előzetesen egyeztetett időpontban oda megyünk, ahol megbeszéljük.

Mennyibe kerül? Kedvezmények?

Aki animátornak jelentkezik az Élményzóna Nyári Táboraiba 2021-ben és nem kér tanúsítványt (de aktív résztvevő), annak 2.000 Ft a képzés díja. Fontosnak tartjuk, hogy legyen egy jelképes regisztrációs díj, hogy ezzel is jelezzétek az elköteleződést.

Aki kér tanúsítványt is - és részt vesz az Élményzóna által szervezett táborokban animátorként 2021-ban, annak a részvételi díj 15.000 Ft. Ez jelenti a továbbképzés elvégzését, mely a későbbiekben referenciként szolgálhat. Nem kötelező tanúsítványt kérni!

Aki kér tanúsítványt, de nem tud vagy nem akar részt venni (animátorkodni) az Élményzóna által szervezett táborokban 2021-ben, annak 22.500 Ft a képzés díja. Ez jelenti a továbbképzés elvégzését, mely a későbbiekben referenciként szolgálhat.

A teljes jogú részvétel feltétele a részvétel díjának maradéktalan befizetése a Takarékbanknál vezetett 50800111-15282860 (Élményzóna Egyesület a kedvezményezett) számlaszámára. A "Megjegyzés" rovatba írjátok be a résztvevő(k) nevét.


Részvételi díj és befizetés:

A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:

A teljes jogú részvétel feltétele a részvétel díjának maradéktalan befizetése a Takarékbanknál vezetett 50800111-15282860 (Élményzóna Egyesület a kedvezményezett) számlaszámára.

A "Megjegyzés" rovatba írják be a résztvevő(k) nevét.

A befizetett díj nem veszik kárba!

Amennyiben önhibádon kívül nem tudsz részt venni, de már átutaltad az összeget, és ezt 8 nappal a képzés indulása előtt jelzed felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 8 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Amennyiben a képzés technikai okok miatt a mi hibánkból marad el, úgy a képzés díját visszatérítjük vagy egy másik képzés alkalmával felhasználható.

Jelentkezni KIZÁRÓLAG online, elektronikus regisztrációs lapon lehet!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2021. január 27. 12 óra.

A maximális létszám 24 fő.

Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.

Keress minket és rendeld meg a képzést most, ha más időpontban szeretnéd a tantestületednek!

Jelentkezési lap: Innen tölthető le, klikk ide!Kérj ajánlatot:

Horváth András vezető tréner

Mobil: 0630-99-37-302

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. (ha visszadobja véletlenül a rendszer az előbbi e-mail címről)

 
Utoljára frissítve: 2021. január 14., csütörtök 22:16
>> Nyitó Amit kínálunk Képzés - Élménypedagógia