Élményzóna

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Mobilkaland - Kötélkert

A játékos mozgással a résztvevő szinte észrevétlenül bevonódik, az izgalom, kockázat, kíváncsiság iránti vágy hajtja, egyre bátrabbak lesznek, mozgásrepertoárja bővül, a szokatlan helyzetek pedig kimozdítják a komfortzónából. A komfortzónából máris a kalandzónában (máshol élményzónának vagy tanulási zónának is hívják) találják magukat, ahol megtapasztalhatják saját vagy mások határait, miközben fejlesztik mozgásképességüket.

 

Mozgásformák a Kalandpályán: kúszás, csúszás, járás, futás, egyensúlyozás, mászás, támaszkodás, megtartás, szökdelés, ugrálás, függeszkedés, lógás, lengés, hintázás, dobás, elkapás.

A mozgás általi fejlesztés sajátossága

Az egyéni készségeken kívül fejlődik a résztvevők szociális készsége is: figyelem, segítségnyújtás, felelősségvállalás, problémamegoldás, konfliktuskezelés, társas kommunikáció, stb.

 

A Kalandpályán a különböző képességű résztvevőket a facilitátor - a fokozatosság elve alapján - különböző nehézségű kihívások elé állítja, ahol az egyéni felelősségvállalás, a motiváció, a koncentráció, a figyelem, a fókusz megtartásának képessége és az egyensúlyérzék is fejleszthető. Miközben fejlődik a fizikai képességük, észrevétlenül egyfajta mentális – és lelki fitnesz részesei lehetnek. A játékok, a gyakorlatok nem igényelnek átlag feletti képességeket.


Mozdulj KI a KOMFORTZÓNÁBÓL, gyere az alacsony kötélpályás (a föld fölött 30-40 cm) akadályokra!

Aktív kikapcsolódásra vágysz? Le akarod vezetni a feszültséget? Akkor jó helyen jársz!

 

Ha ki akarod próbálni magad egy ÉLMÉNYDÚS, szokatlan természeti környezetben, ha próbára szeretnéd tenni egyensúlyérzékedet, koordinációs, koncentrációs, - és figyelmi képességedet, akkor MOZDULJ! Az akadálypálya lehetőséget teremt arra, hogy tanulási ZÓNÁBAN legyél. A MI feladatunk az, hogy megteremtsük számodra a fejlődési lehetőséget (önmagadhoz, és nem másokhoz képest), a TE feladatod pedig az hogy vállald a KIHÍVÁST!

Kinek érdemes kipróbálni? Aki már tud járni, és aki még tud járni!
A Kalandelemek kipróbáltak, az élmény garantált!
Keress minket és rendeld meg a MOBILKALAND - KÖTÉLKERTET most!

Kérj ajánlatot:

Érdeklődj! Hívj bátran! Horváth András vezető tréner mobil: 0630-99-37-302, e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

FELIRATKOZOM A RÉSZLETES INFORMÁCIÓÉRT!
 

Utoljára frissítve: 2022. május 16., hétfő 15:20
>> Nyitó Amit kínálunk Mobilkaland - Kötélkert