+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Blog

Gyereknap a Zsolnay Kulturális Negyedben

Fedezd fel a Zsolnay izgalmas Gyereknapját!

Aki már tud járni és aki még tud járni!

Gyereknap! Várjuk a 6-18 éves korosztályt, de még a felnőtteket is! Csatlakozz hozzánk 2023. május 28-án a Zsolnay Kulturális Negyedben, ahol egy egész napos, izgalmas program vár rád! A rendezvényünk célja, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagítsuk a résztvevőket.

Az Élményzóna csapatával különleges élménypedagógiai játékokkal várunk, amelyek segítenek fejleszteni az egyéni és társas készségeket, valamint emelik az adrenalin szintet a biztonságos körülmények között.

A Kötélkertben olyan izgalmas feladatokkal találkozhatsz, mint az alacsony kötélpálya, a „lézermező” vagy az „Át a sötét erdőn” játék. Ha kihívásra vágysz, a kötéltánc lehetőséget nyújt két vagy több ember összedolgozására.

Emellett javasoljuk, hogy ne hagyd ki a Mini-EXATLON PÁLYÁ-t sem, ahol egy verseny során tesztelheted ügyességedet és gyorsaságodat. Az akadálylégvár, a kötélpálya elemei, és az íjászat garantáltan feledhetetlen élményt nyújtanak.

Ha pedig szeretnéd még jobban feldobni a napot, ne hagyd ki az ugráló légvárat sem, ahol akár 4-5 gyerek is egyszerre élvezheti az ugrálás örömét.

Csatlakozz hozzánk 2023. május 28-án, 10.00 órától egészen 18.00 óráig, és legyél részese ennek a fantasztikus gyereknapnak!

 

És ha saját sulidban vagy cégednél szeretnél élmény kalandnapot vagy csapatépítést?

MEGNÉZEM

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva