+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Kalandnapok itt a Mecsekalján vagy bárhol az országban

Egy felejthetetlen, izgalmas kalandnaphoz mit szólnátok? Egy olyan, ami egy kisebb vagy egy nagyobb közösséget összekovácsolhat!
Vegyetek részt egy ilyenen, akkor érzékelhető lesz az előtte-utána helyzet, a pozitív változás!

Felejthetetlen - izgalmas, érdekes, rólad szól!

Csapatépítő rendezvényeinken arra törekszünk, hogy a résztvevőknek valami egyedit és emlékezeteset kínáljunk, nem pedig a tipikus, elavult, gyakran unalmasnak számító tevékenységeket. Mind zord időjárás esetén beltéren, mind pedig szabadtéren testre szabott élményt nyújtunk, hogy bármilyen helyzetnek megfeleljen. Célunk, hogy minden résztvevő különleges élményben részesüljön, amely a környezettől függetlenül kiteljesedést és inspirációt hagy bennük.

Tervezd meg a programot, ahogyan szeretnéd!

Ez egy izgalmas lehetőség arra, hogy együtt dolgozzunk, és a Te közösségednek egyedi igényekre szabott javaslatot dolgozzunk ki. Csapatunk készen áll az együttműködésre. Meghallgatunk benneteket és ötletelünk: közösen. Rugalmasak és alkalmazkodóképesek is vagyunk. Tehát ne habozz – oszd meg velünk, mit szeretnél, és fogjunk össze, hogy megvalósítsuk!

EGYÜTT: CSAPATBAN DOLGOZUNK!

Élményközpontú programok, emberléptékű megközelítéssel!
A tapasztalati programok kiválóan alkalmasak az olyan alapvető kompetenciák fejlesztésére, mint a csapatmunka, a jó kommunikáció és a problémamegoldás.

Az emberközpontú megközelítés révén ezek a programok arra ösztönzik a résztvevőket, hogy együtt dolgozzanak, használják a társak támogatását és építsenek közösséget.

Ez olyan környezetet teremt, ahol az egyének megtanulhatják, hogyan alkalmazkodjanak gyorsan a váratlan változásokhoz, hogyan működjenek együtt hatékonyan és hogyan oldjanak meg problémákat.

Ezzel a megközelítéssel a résztvevők olyan készségekkel fognak rendelkezni, amelyekkel bármilyen csapatban sikeresek lehetnek.

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS A MECSEKALJÁN!

VAGY BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN!

⇒MEGNÉZEM ITT!⇐

Vezérelvünk, hogy mi, a szervezők is jól érezzük magunkat!

A sikeres kalandnap megszervezése fontos számunkra, ezért gondoskodunk arról, hogy mind a szervezők, mind a résztvevők jól érezzék magukat. Fontos számunkra, hogy mi, a szervezők is jól érzzük magukat, hiszen ez is jelzi, hogy sikeres rendezvényről van szó.Tudjuk, mennyire fontos, hogy mindenki számára, hogy kellemesen teljen a nap, ezért mindent megteszünk, hogy ez így is legyen.

Megértjük, hogy minden ügyfélnek egyedi igényei és szükségletei vannak. Arra törekszünk, hogy a legvonzóbb lehetőségeket kínáljuk egyéni igényeik alapján. Ennek érdekében időt szánunk arra, hogy figyelmesen meghallgassunk és olyan megoldást dolgozzunk ki, amely a számodra megfelelő. Szakemberekből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy megtalálja a legjobb megoldást, és addig dolgozik szorgalmasan, amíg te teljesen elégedett nem leszel. Hisszük, hogy a megfelelő megközelítéssel mindig van megoldás.

És a mi célunk, hogy megtaláljuk azt!

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos, hogy rendezvénye tökéletes legyen.

Programkínálat: átfogó szolgáltatási palettát kínálunk, hogy rendezvényének megtervezése problémamentes legyen.

Helyszín: segítséget nyújtunk a költségvetésnek és az elvárásoknak megfelelő ideális helyszín kiválasztásában.

Személyre szabott programot álltunk össze, szakértői csapatunk mindenben segít.

Beltéren vagy kültéren? Kvízjáték vagy élményprogram? Egy téren belül vagy forgószínpad módszerrel. Nem gond, kipróbált mindegyik!

Nekünk ez nem gond!

Szolgáltatásaink elsőrangúak, és az ország bármely pontján igénybe vehetők. Számunkra nem jelent problémát, hogy hogy eljussunk hozzátok.

Kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megbízható, megfizethető és biztonságos szállást kínáljunk.

Nem meglepő, hogy egy intézmény, egy iskola a saját területén tartja a Kalandnapot és erre kér ajánlatot. Miért? Ha túl bonyolult és költséges lenne nagy tömeg mozgatása vagy éppen rossz idő van és a programelem be van tervezve, így túl nagy áldozattal járna egy külső helyszín. Képzett szakembereink, animátoraink hozzászoktak ehhez, így ez nem akadály.

Kalandnap programjaink elsődlegesen Pécsett és a régióban érhetők el. De tartottunk Kalandnapot Kecskeméten, Szegeden, és Berekfürdőn is.

Egy kalandnap megszervezése ijesztő feladat lehet, különösen akkor, ha azt kell mérlegelni, hogy kit hívjunk meg, és kiben bízzunk.

Szerencsére nem kell egyedül csinálni! Ha csapatban dolgozunk, a folyamat sokkal gördülékenyebbé és kevésbé megterhelővé válik. Ez segít az időgazdálkodásban, a tudásmegosztásban és a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításában is. A megfelelő emberek bevonásával és együttműködésével egy kalandnap szórakoztató és kifizetődő lehet minden résztvevő számára.

Mi segíthetünk ebben, bízd ránk magad!

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva