+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Blog

Csapatépítés

Csapatépítés – Lépj Be az Élményzóna Kreatív Univerzumába – Fedezd Fel, Mi Tesz Minket Különlegessé!

Az Élményzóna – Az Élmények Forradalma, Ahol A Kreativitás és Szórakozás Találkoznak

Amikor az év vége felé közeledünk, és a csapatépítés körében a megszokott sablonok már unalmasnak tűnnek, itt az ideje egy kis színt vinni a dolgokba. Az Élményzóna egy olyan hely, ahol a szórakozás, kreativitás és kalandok egyesülnek, hogy felejthetetlenné tegyék minden rendezvényed. De úgy, hogy ne legyen száraz csapatépítés szaga.


A www.elmenyzona.hu nem csupán egy honlap, hanem egy portál az élmények gazdag kavalkádjához. Képzelj el egy olyan helyet, ahol a szürke hétköznapok helyett a kreativitás és az öröm uralkodik. Itt nincs helye a kötelező csapatépítéseknek – itt az ideje az egyedi és szórakoztató élményeknek.

Egyedi előszilveszteri vagy szilveszteri bulit szeretnél? Az Élményzóna csapata gondoskodik róla, hogy minden perc emlékezetes legyen.


Január elején (vagy kicsit később) is ne maradj le az év első nagy bulijáról! Az Élményzóna rendezvényei megragadják a pillanatot és a különlegességet. Készülj fel egy izgalmas és stílusos kezdésre az év elején és tavasszal is, mert a www.elmenyzona.hu mindent megtesz azért, hogy új lendülettel indítsa az évet.


A cégvezetők egyik legnagyobb kihívása a mai világban, hogy hogyan tartsák meg a munkaerőt, és hogyan építsenek egy összetartó, motivált és hatékony csapatot. A csapatépítés nemcsak a jó hangulatot és a közösségi érzést erősíti, hanem a problémamegoldó, kommunikációs és együttműködési készségeket is fejleszti. A csapatépítés nem csak nyáron lehetséges, hanem őszi-téli időszakban is, akár az irodaházban, akár külsős helyszínen. A lényeg, hogy a csapat tagjai közös célt kapjanak, és játékos formában dolgozzanak együtt annak eléréséért.

Egy lehetséges csapatépítő forma az Építs, építs csapatot! névre hallgat. (Bővebb információk, lehetőségek a klikkelhető oldalakon!)

Ennek a lényege, hogy a csapat tagjainak különböző anyagokból kell építeniük valamit, ami megfelel egy előre meghatározott kritériumnak. A játék során nemcsak a kreativitásukat és az ügyességüket teszik próbára, hanem a tervezési, szervezési és döntéshozatali képességüket is.

A következő játékokat javaslom az Építs, építs csapatot! formához:

– **Casino típusú zsetonszerző játék – Igazi irodaházi forgatagnak azámít. Csapatokban küzdeneke, de párban kell megmérkőzni és gyűjteni a csapatnak a pontokat,  a zsetonokat. Alkalmazhatóak nagyobb programok, vetélkedők részfeladataiként  többnyire eszköz nélkül, vagy egyszerű, könnyen beszerezhető eszközökkel játszhatók, nagy élményt élményt jelenthet.

 

– **Mályvacukor teszt**: A csapat tagjainak spagettiből, zsinegből és ragasztószalagból kell építeniük egy tornyot, melynek a tetején ott a mályvacukor. Hogy hogyan, az titok! Sok-sok együttműködés és kész is! Segítünk!

– **Iglu építés**: A csapat tagjainak kockacukorból kell építeniük egy iglut. Itt is kaptok segítséget!
– **Pohárpiramis**: A csapat tagjainak műanyag poharakból kell építeniük egy piramist, amely minél nagyobb legyen, de ne dőljön el vagy omoljon össze. A legnagyobb piramist építő csapat nyer. Itt is szándékos a sejtetés, mert a megoldáson gondolkodni kell majd!
– **Tojásejtés gyakorlat**: A csapat tagjainak egy tojást kell becsomagolniuk úgy, hogy ha leejtik bizonyos magasságból, akkor ne törjön össze. A csomagoláshoz csak megadott eszközök állnak rendelkezésre. A csapatoknak 20 percük van a feladatra. Az a csapat nyer, amelyiknek a tojása sértetlen marad a leejtés után.
Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak és kihívást jelentőek, hanem segítenek a csapat tagjainak jobban megismerni egymást, és összehangolni a munkájukat. A játék végén érdemes megbeszélni a tapasztalatokat, és kiemelni az erősségeket és a fejlesztendő területeket. A csapatépítés eredményeként a csapat tagjai magabiztosabbak, elégedettebbek és produktívabbak lesznek.
Jellemzői: egy hasonló, ünnepi hangulatú. év végi céges vagy baráti csapatépítőn
– Asztalok mellett állva vagy székeken ülve, együttműködve, jó hangulatban, csapatokban.
– Valamit építeni
Klikkelj alább, mert itt más típusú játékok is vannak!

És hogy részese lehess a különleges élményeknek, látogass el honlapunkra és merülj el az Élményzóna világában. Keresd fel a „kapcsolat menüpontot”, és jelentkezz most, hogy közösen varázsolhassunk valami felejthetetlent!

Fedezd fel az Élményzóna kreatív univerzumát most: www.elmenyzona.hu

 

Ha elakadsz, itt elérsz:
Horváth – Majoros Kriszti
Élményzóna
tréner, koordinátor
www.elmenyzona.hu
06707796901

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva