+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Blog

Céges Nyári Napközis Gyerektábor Pécsett és Budapesten

Céges Nyári Napközis Gyerektábor Pécsett és Budapesten!

Segíts munkavállalóidnak kibekkelni a nyarat!

Kedves Cégvezető!

Szeretnéd, ha a dolgozóid elégedettek lennének a munkahelyükkel?

Szeretnéd, ha a családjaik is jól éreznék magukat?

Szeretnéd, ha a gyermekeik minőségi, kipróbált fejlesztő programokon vennének részt, miközben te is nyugodtan dolgozhatsz?

Akkor ne habozz, és válaszd a mi élménypedagógiai alapokon nyugvó játékos kalandtáborunkat, amelynek számos előnye lesz mind a dolgozóknak, mind a cégnek, mind pedig a gyermekeknek!

Miért lesz jó a dolgozóknak és a cégnek?

Elégedett dolgozók: A cég területén megvalósuló táborunk lehetőséget teremt arra, hogy a dolgozók gyermekei könnyen és kényelmesen részt vehessenek a táborozásban. Ez növeli a munkahelyi elégedettséget és hozzájárul a pozitív munkahelyi légkör kialakulásához.

Családbarát munkahely: Az Élményzóna gyerektábor a cég területén segít kialakítani a családbarát munkahely koncepcióját az ott lebonyolításra kerülő gyerektáboron keresztül.

A dolgozók értékelni fogják, hogy a munkáltatójuk figyel a családjukra és lehetőséget biztosít a gyermekeiknek felejthetetlen élményekre.

A szülőknek megkönnyíti a szervezést, minimalizálva a logisztikai nehézségeket, amelyek egy külső helyszínen történő táborozással járnának. Ez időt és erőforrásokat takarít meg a munkavállaló és családja részére.

Miért lesz jó a gyerekeknek?

Felejthetetlen élmények: Az Élményzóna gyerektáborokban a gyermekek valódi élményeket élnek át, amelyek örökre emlékezetesek maradnak számukra. Kipróbált programok segítik fejlődésüket.

Tanulás és szórakozás: A tábor nem csak játékot, hanem tanulást is kínál. A gyerekek új készségeket sajátíthatnak el, miközben szórakoznak és barátokat szereznek.

Biztonság és közelség: A cég területén való táborozás garantálja a gyerekek biztonságát, mivel a szülők is közel vannak, és a tábor szakemberei is folyamatos felügyelik a lurkókat.

Miért bízz meg bennünk?

Tapasztalt szakemberek: 20 éves tapasztalattal rendelkezünk élménypedagógiai programok terén, és több ezer gyermek napjait, heteit varázsoltuk boldoggá eddig.

Cégek bizalma: Baranya legnagyobb létszámú foglalkoztatója, a Pécsi Tudományegyetem, valamint más nagy cégek is minket választottak nagy megelégedéssel.

Rugalmas szolgáltatás: Budapesten a Praktiker, Budaörsön a Veolia és Pécsen a Pécsi Pannon Erőmű is minket választott több hetes céges napközijük lebonyolítására.

Helyszíni megvalósítás: A cég területén való megvalósításnak köszönhetően nem kell aggódni a szállítás, az étkezés vagy a biztonság miatt. Minden a cég területén történik.

Tehát, tisztelt Cégvezető, ha szeretnétek egy olyan gyerektábort, amely egyszerre szolgálja a dolgozók, a cég és a gyermekek érdekeit, akkor válasszátok az Élményzóna gyerektáborát a saját cégterületeteken!

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, várjuk jelentkezéseteket a:

 Kapcsolatfelvételi űrlapunk  kitöltésével!

A kitöltést követően 48 órán belül válaszolunk és felvesszük veletek a kapcsolatot! És cégre szabjuk a gyerektábort!

A táborokról weboldalunkon olvashatsz: 

Élményzóna gyerektáborok

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva