+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Blog

Céges Csapatépítés

HC Linear Céges Évzáró Vacsora

Karácsonyi Retro Party, Karaokéval megspékelve

A HC Linear csapatának igazán emlékezetes céges évzáró bulija volt Pécsett a Korhely Pubban. Rögtön az elején a cég vezetőinek és csoportvezetőinek beszédei hangzottak el, amelyekben méltatták egymást és az elért eredményeket.

Azért a lényegről csak röviden:

  • A BÉT 50 kerekasztalbeszélgetésen részt vett Móricz László, a cég vezetője
  • A BÉT 50 Klub tagja lett a HC Linear
  • A Gyermekklinika részére jótékonykodott a cég
  • A Magyar Brands díjat 5 alkalommal sikerült elhódítani
  • Önkéntes véradást is szerveztünk
  • A cég 2023-ban is remekül teljesített. A vállalt vezetője, Móricz László elmondta, hogy a cég növelte az árbevételét, bővítette az ügyfélkörét, és sikeresen megvalósította a tervezett projekteket. A Pécs – Baranya Kereskedelmi és Iparkamara díját is átvehette.

A cég vezetője megköszönte a munkatársak elkötelezettségét, lojalitását és kiemelte a csapatban rejlő potenciált.

De evezzünk más vízekre!

A karácsonyi hangulatot fokozta a Retro zenei vetélkedő, amely két részből állt. Az elsőben a csapatoknak egy Kahoot-játékon kellett számot adni retro tudásukról különböző kategóriákban (zene, sport, sorozatok, stb.) a második részben a 70-es, 80-as – és 90-es évek dalait kellett felismerni, de volt a feladatok között filmsláger is.

A vetélkedőn mindenki nagyon jól szórakozott, és sokan énekelték együtt a régi kedvenceket. A Karaoke is nagy sikert aratott, hiszen a munkatársak nemcsak szakmailag, hanem énektudásban is jeleskednek ám!

A hangulatot tovább fokozta a finom italok és ételek kínálata.

Úgy látszik a csapat nem csak a munkában, hanem a bulizásban is kitűnik. A lányok különösen lelkesek voltak, és végigtáncolták az egész estét.

A fiúk sem maradtak le mögöttük, és sok vidám pillanatot szereztek a táncparketten.

A buli tervezett időpontját jócskán túlléptük, hiszen senki sem akart hazamenni, az X-faktor pedig sokukban ott volt még. Hajnali négy óra tájékán fújtunk takarodót, de még akkor is sokan maradtak beszélgetni. Egy biztos, ennél a cégnél igazi összetartó közösség van, akik nemcsak sikeresen dolgoznak együtt, hanem ha kell, jól is érzik magukat. Egy igazi csapat, igazi közösség!

 

 

Hajrá! Csak így tovább!

Kellemes Ünnepeket és BÚÉK!

 

Az Élményzóna Csapata

www.elmenyzona.hu

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva