+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Blog

ROBOTIKA TÁBOR PÉCSETT

A Robotika Tábor

Élményekkel teli kaland a digitális világban!

Szülők figyelem! Egy izgalmas és hasznos nyári tábor várja a gyerekeket, ahol a robotika varázslatos világába kalandozhatnak! A Robotika Tábor, amelyet Schlepp Péter (robotika) és Horváth András (élménypedagógia) vezet, garantáltan felejthetetlen élményeket és tudásszerezést kínál.

Miért is olyan fontos a robotika? A digitális korban élünk, ahol az informatikai eszközök mindennapjaink részévé váltak. A gyerekek már egészen kicsi koruktól kezdve játékosan találkoznak a tabletekkel, okostelefonokkal és számítógépekkel. Bár természetesnek tűnik, hogy ezeket az eszközöket kezelni tudják, az igazi lehetőségeik sokszor kihasználatlanul maradnak. Ezért van szükség az oktatásra, amely személyre szabottan és élményalapú módon segíti a gyermekeket az informatikai és a természettudományos ismeretek elsajátításában. A robotika és a programozás fejleszti a matematikai és digitális kompetenciát, valamint olyan készségeket épít ki, mint a problémamegoldás, a logikus-algoritmikus gondolkodás és az együttműködési képesség. Ezek a készségek pedig elengedhetetlenek a jövő kihívásainak, ahogy az Ipar 4.0 fogalmazza meg, amellyel ez a nemzedék szembesül majd.

A Robotika Táborban a résztvevők délelőttönként izgalmas programokon vesznek részt, ahol játékos módon tanulhatják meg a programozás alapjait. A LEGO® MINDSTORMS® EV3 robotokkal való kalandos játékok során megismerkednek a robotika és az automatizálás alapjaival.

Beszélgetés a robotokról, a robotikáról, egyszerű mozgások, szenzorok használata és komplex feladatok megoldása mind részét képezik ennek a különleges élménynek.

De a tábori programok nem érnek véget délelőttönként! A délutáni órákban izgalmas csapatépítő foglalkozások várnak a gyermekekre. Pl. GPS alapú megkeresős-megtalálós játékokat játszhatnak a Pécsi Tudományegyetem Botanikus Kertjében. Itt a résztvevők megtanulhatják, hogyan navigáljanak a digitális térben. Ez a kalandos délutáni program pedig még szorosabbá fűzi össze a táborozók közösségét.

A Robotika Tábor helyszíne a mesés Pécsen található, az Ifjúság útján a Természettudományi Karon(TTK)  ahol a gyerekek biztonságban  tanulhatnak és játszhatnak.

A tábor időpontja 2023. július 31-től augusztus 4-ig terjed, így az érdeklődőknek van ideje megtervezni és beíratni gyermeküket erre a fantasztikus programra.

A részvétel díja 52.990 Ft/fő/hét, azonban testvérkedvezménnyel és Tüke kártyával rendelkezőknek további 2.000 Ft kedvezményt biztosítanak. Az étkeztetés is biztosított a táborban, ahol a gyerekek tízóraival, ebéddel és uzsonnával töltik az energikus napokat.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! A Robotika Táborban gyermeke a digitális világ élményeit és tudását sajátíthatja el játékos formában. Biztos lehetsz benne, hogy ez a tábor a legjobb választás a nyári szünidő aktív és értékes eltöltésére!

Jelentkezni és további információkat megtudni telefonon  06 70 779 6901 -es, valamint a 06 30 993 73 02 számon lehet.

Ne habozz, mert a helyek korlátozottak!

                    ⇓

ITT TUDSZ JELENTKEZNI

 

Búcsúzóul csak egyet mondhatunk: A Robotika Táborban a gyerekek szárnyra kelnek a digitális kalandok világában, és garantáltan rengeteg élménnyel és új tudással térnek majd haza!

Schlepp Péter / Horváth András

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva