+36 30 9937302

horvathandras@elmenyzona.hu

Blog

Gyermekvédelem Kalandnap – Élménypedagógia – csapatépítő játékok

Gyereknap a Mecsekalján!

Élménypedagógia – csapatépítő játékok állami gondozottak részére

Fantasztikus gyereknapra került sor kedden, amikor a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Dunántúli Regionális Irodája megbízásából az Élményzóna Egyesület kalandos élménypedagógiai alapú csapatépítő játékokkal lepte meg a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ gondozottjait. Az esemény helyszíne  a Várkői Ferenc Stadion volt, ahol mindenki boldogan merült el a kalandokban és az örömökben. A gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt felejthetetlen élményeket nyújtott ez a különleges Gyereknap.

Az Élményzóna Egyesület gondosan felkészült a napra, és változatos játékos kalandprogramokkal készült a gyermekvédelmi központ kis lakóinak. A résztvevők csapatokba szerveződtek, és izgalmas akadálypályákon, ügyességi feladatokon és csapatjátékokon vettek részt. A játékok középpontjában az élménypedagógia állt, amellyel arra törekedtek, hogy a gyerekek számára élvezetes és tanulságos élményeket nyújtson a játék, miközben fejleszti a problémamegoldó képességüket, a csapatmunkát és az önbizalmat.

A kalandprogramok mellett a fantasztikus pizza is a gyermekek és felnőttek kedvence lett. Az éhes kalandorokat ínycsiklandó illatok és ízek fogadták, amikor megkóstolhatták a frissen sütött, ízletes pizzákat. A finomságokkal feltöltve újra energiával telve folytathatták a játékot, és még több öröm és nevetés várt rájuk.

A Várkői Ferenc Stadionban igazi ünnepi hangulat uralkodott. A gyermekek boldogsága és lelkesedése átjárta az egész helyszínt. Vidám kacagások és lelkes kiáltások hallatszottak mindenütt. Nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is élvezték a Gyereknap minden pillanatát. Ezen a napon mindenki visszanyerte a belső gyermekét, és együtt örülhettek a kalandoknak és a közös élményeknek.

Az Élményzóna Egyesület és a Magyar Diáksport Szövetség nagyszerű összefogásának köszönhetően ez a Gyereknap igazi sikertörténet volt. Az esemény sikerén felbuzdulva mindannyian izgatottan várják a folytatást. Az Élményzóna Egyesület elkötelezett a gyermekek fejlődése iránt, és továbbra is izgalmas és tanulságos programokkal várja a kalandvágyó gyerekeket.

A pozitív visszajelzések és az örömteli arcok arra inspirálják az Élményzóna csapatát, hogy folytassák a munkájukat és még több izgalmas eseményt szervezzenek a jövőben. A céljuk az, hogy minél több gyermeket elvarázsoljanak a játékos kalandok és az élménypedagógia világával, hogy új képességeket fedezzenek fel magukban és olyan élményekkel gazdagodjanak, amelyek hosszú távon is hatással lesznek rájuk.

Az Élményzóna Egyesület büszke arra, hogy része lehetett ennek a Gyereknapnak, és köszönettel tartozik a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Dunántúli Regionális Irodájának, valamint a Baranya Megyei Gyermkvédelmi Központnak a lehetőségért. A közös erőfeszítések eredményeként valóra vált egy olyan rendezvény, amely örömet hozott a gondozott gyermekek számára, és emlékezetessé tette számukra ezt a különleges napot.

A Gyereknapon átélt boldogság és összetartás példát mutat mindannyiunknak arra, hogy mennyire fontos odafigyelni a gyermekekre és támogatni őket abban, hogy kiteljesedjenek.

Legyen minden napunk olyan vidám és felejthetetlen, mint a keddi Gyereknap volt, és legyenek mindig olyan szervezetek, akik segítenek a gyermekeknek abban, hogy átélhessék az öröm és a kaland varázslatát. Az Élményzóna Egyesület elkötelezett marad abban, hogy továbbra is szórakoztató és tanulságos programokkal gazdagítsa a gyermekek életét.

Milyen is egy KALANDNAP?

MEGNÉZEM

TÁMOGASS MINKET!

Ne hagyd veszni, SZJA-d 1+1%-át!

Élményzóna Egyesület

Adószám: 18307766-1-02

Kapcsolat

Copyright © 2023 Élményzóna Egyesület | Minden jog fenntartva